Tien weken lang kwam een groep kinderen uit groep 2 en 3 van verschillende basisscholen uit onze gemeente bijeen op de Driehuisschool in Mijdrecht voor de Sta Sterk Training. Zij werkten sociale vaardigheid en weerbaarheid. Afgelopen woensdag was de feestelijke diploma uitreiking. Ouders, broers en zusjes, waren van de partij. De kinderen deden met de gasten een aantal oefeningen en spelletjes uit de sta sterk training. Onder ander het sterk lopen, staan, aankijken en streng kijken als je voor jezelf wilt opkomen werden nog een keer geoefend. In tweetallen werd er gewerkt met het sta sterk punt zeggen waar je last van hebt als de ander achter je aan blijft lopen het sta sterk punt sorry zeggen om het goed te maken. Roos en Tom die tien weken lang als typetjes tijdens toneelstukjes werden gespeeld door de trainers kwamen ook nog een keertje langs. Roos werd buitengesloten door Tom en mocht niet meespelen. Lees verder……

https://0297.nl/nieuws/61557/feestelijke-diploma-uitreiking-sta-sterk-training-voor-jonge-kinderen