HOSEC, een veiligheidsadvies bureau, heeft hiervoor in samenwerking met Bouman Beveiligingsopleidingen, een CREBO/ECABO/SVPB erkende beveiligingsopleider, de Hospitality Security Officer / HSO ® opleiding ontwikkeld.

Deze opleiding is speciaal bedoeld voor beveiligers, facilitair medewerkers, duty managers en medewerkers met een toezichthoudende functie en is erop gericht de deelnemers handvatten aan te reiken om meer klantvriendelijk gericht toezicht te houden.

De meerwaarde is onze praktijkgerichte aanpak en met persoonlijke begeleiding bieden wij u de weg om een succesvol HSO ® er te worden.

De opleiding bestaat uit 2 dagdelen van 4 uur waarin onder andere de volgende onderwerpen worden behandeld: Hospitality versus Security, HSO ® Handboek, Casus Veiligheidsmiddelen, Cultuur & Communicatie en Casus bezoekers / gasten incident (rollenspel). De dag wordt afgesloten met een toets.

Voor meer informatie zie: http://hosec.nl

hospitality-security-officer-training-1280x640-1200x600