Zondag 08 januari 2017 in Haarlem de nieuwjaarsreceptie, die gezamenlijk door HOSEC en Bouman beveiligingsopleidingen georganiseerd was, bijgewoond. Ik kreeg het verzoek om een korte speech te houden. Bij die gelegenheid kon ik ook iets over de Hospitality Security opleiding (HSO ®) vertellen. Daarnaast konden
we de aanwezigen direct ook over de nieuwe locatie van Bouman beveiligingsopleidingen informeren. Een mooi en efficiënt opleidingscentrum met verschillende ruimten voor theorielessen en diverse ruimten om de theorie in praktijk te beoefenen. Verder beschikt men daar ook over een examinatorenruimte en een nieuw concept een “volledig ingerichte hotelkamer” voor de Hospitality Security Opleiding.
Op 19 Januari wordt daar de eerste Hospitality Security Opleiding van 2017 uitgevoerd.
Tijdens deze nieuwjaarsreceptie kon men genieten van een goed verzorgde brunch en was er genoeg gelegenheid om met elkaar te praten.
Ik kan mij voorstellen dat velen van jullie toch nieuwsgierig zijn geworden. Dus wil ik jullie uitnodigen om eens een kijkje te nemen op website van boumanbeveiligingsopleidingen.nl
Een inspirerend begin van een hopelijk succesvol jaar.