seed007002Bureau Op Eigen Kracht is expert op het gebied van omgaan met agressie. Ze zijn al ruim 15 jaar actief in Nederland. Zeggen dat omgaan met agressie hun tweede natuur is, is dus niet overdreven. Van het adviseren van bedrijven, organisaties en overheidsinstellingen, het trainen van opsporingsambtenaren tot train de trainer trajecten. De trainer van Se-Tra heeft hier een aantal opleidingen doorlopen.

 

seed007003De trainer van Se-Tra heeft hier zijn kennis opgedaan op het gebied van Security  Management, recht in relatie tot veiligheid en de technische kant van veiligheid, oftewel de B en E maatregelen.

 

HOSEC is een onafhankelijk veiligheidsadviesbureau dat zich vooral richt op ondernemingen in de hospitality. Zij geven advies, voeren inspecties uit en verzorgen trainingen. Daarmee zorgen zij ervoor dat u uw gasten een veilige omgeving biedt.Wilt u werken aan de veiligheid of de beveiliging in uw organisatie? Hosec heeft het antwoord

 

Bouman beveiligingsopleidingen is gespecialiseerd in MBO Opleiding Beveiliger en Hotel Security en Hospitality trainingen. Het nieuwe opleidingscentrum beschikt over theorielokken, praktijkruimten, een ruimte voor examinatoren en een compleet ingerichte hotelkamer. Speciaal voor de opleiding Hospitality Security.

 

Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. In het Register Docenten staan zelfstandig werkende docenten ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Docenten. Se-Tra Training & Advies is in dit register ingeschreven en kan derhalve sommige diensten BTW-vrij aanbieden.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

© Copyright Se-tra Training & Advies 2016.